Creatieve kinderworkshop in de Kerstvakantie: Steendier maken

19/12/2018 door Tamara

Deze Kerstvakantie kunnen de kids creatief aan de slag bij Museum Flehite in het Rietveldpaviljoen aan de Zonnehof. Op vrijdag 4 januari maken ze een zelfverzonnen steendier. Eerst wordt samen met kunstenares Anna Skubisz een rondje gemaakt langs kunstwerken in de tentoonstelling Salon ’18 / Amersfoort – Utrecht. Kom daarbij meer te weten over kunst en hoe je ernaar kunt kijken. Laat je bovendien inspireren door het werk van beeldend kunstenaar Jolanda Meulendijks. Daarna mogen kinderen zelf de kunstenaar zijn en hun eigen steendier maken.

Museum Flehite in het Rietveldpaviljoen
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de renovatie van Museum Flehite. Het Rietveldpaviljoen is nog tot en met zondag 6 januari gastlocatie voor de tentoonstelling Salon ’18 / Amersfoort – Utrecht. De tentoonstelling geeft met deze verrassende verzameling een beeld van wat er momenteel speelt op het gebied van autonome kunst in de regio Amersfoort-Utrecht.

Praktische informatie
Locatie: Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8, Amersfoort │Tijd: 14.00 – 15.30 uur │Kosten: € 8,- (inclusief limonade en iets lekkers)│ Opgeven tot een dag van tevoren om 17.00 uur via educatie@museumflehite.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer.